Ahvenanmaan pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Mannasuurimo tumma 50 g  3,3 rl1/2 dl155 kcal5,1 g30 g0,9 g2,8 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g24 g    96 kcal0 g24 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai33 g  3,3 rl0,5 dl116 kcal4 g23 g0,7 g1 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g8 g    25 kcal0,9 g4,8 g0,6 g2,2 g
Suola, annos 3g1.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3 g    27 kcal0 g0 g3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
675 g    727 kcal33 g106 g18 g6 g
Ravintosisältö / annos112 g    121 kcal5,5 g18 g3 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    108 kcal4,9 g16 g2,7 g0,9 g
Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.