Raparperivaahto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raparperi 200 g1,2 kpl  3,3 dl67 kcal1,4 g11 g0,2 g2,8 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4 g    12 kcal0,4 g2,4 g0,3 g1,1 g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2 g    5,2 kcal0,1 g1,6 g0,1 g1,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
549 g    1142 kcal5,9 g114 g71 g5 g
Ravintosisältö / annos92 g    191 kcal1 g19 g12 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    208 kcal1,1 g21 g13 g0,9 g
Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.