Kesäkurpitsa pastakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 300 g0,9 kpl   54 kcal1,7 g7,5 g1,2 g2,1 g
Herkkusieni säilyke 100 g17 kpl  1,7 dl17 kcal2,1 g0,2 g0,3 g2,4 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.20 g  2 rl0,3 dl70 kcal2,7 g14 g0,5 g0,8 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Timjami 2 g 2 tl1 rl 5,7 kcal0,2 g0,5 g0,1 g0,7 g
Oliiviöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi10 g    33 kcal0,5 g1,5 g2,8 g0 g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 150 g7,5 kpl 10 rl1,5 dl447 kcal28 g3,8 g36 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
937 g    684 kcal36 g30 g46 g6,9 g
Ravintosisältö / annos234 g    171 kcal8,9 g7,4 g11 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal3,8 g3,1 g4,9 g0,7 g
Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.