Tonnikalapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 60 g 12 tl4 rl0,6 dl39 kcal1,9 g2,9 g2,1 g0 g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g300 g  30 rl5,5 dl330 kcal75 g0 g3 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2 g    3,4 kcal0,2 g0,6 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Korppujauho 25 g  3,6 rl1/2 dl92 kcal2,6 g19 g0,3 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
497 g    620 kcal94 g23 g17 g1,3 g
Ravintosisältö / annos124 g    155 kcal23 g5,6 g4,2 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    125 kcal19 g4,5 g3,4 g0,3 g
Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho joukkoon.

Anna turvota ja mausta sitruunapippurilla ja yleismausteella.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n. 200-225 asteessa kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit on kimmoisia.