Broilerigratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Parsakaali, keitetty, suolaa 500 g10 kpl  9 dl174 kcal23 g10 g1,5 g12 g
Broilerisuikale, keskiarvo 400 g   4 dl487 kcal85 g0 g16 g0 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%200 g    260 kcal6 g4 g26 g0,2 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Oliiviöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g150 g    585 kcal44 g0,9 g44 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1977 g    2525 kcal171 g32 g186 g24 g
Ravintosisältö / annos494 g    631 kcal43 g7,9 g46 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal8,6 g1,6 g9 g1,2 g
Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!