IS Lindströminpihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Maustekurkku sokerisuolattu 50 g1/2 kpl   10 kcal0,3 g1,5 g0,1 g0,9 g
Etikkapunajuuri 50 g1,3 kpl   18 kcal0,5 g3,4 g0,1 g0,9 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10 g    3,1 kcal0,2 g0,4 g0,1 g0,3 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400 g    514 kcal83 g0 g20 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
730 g    972 kcal97 g48 g42 g6,5 g
Ravintosisältö / annos73 g    97 kcal10 g4,8 g4,2 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal13 g6,5 g5,7 g0,9 g
Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.