Juustokakku (kevyt)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa500 g    500 kcal55 g15 g25 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml50 g    11 kcal4,1 g0 g0,2 g0,1 g
Välipalakeksi, digestive 270 g    1155 kcal18 g159 g49 g9 g
Maitorahka, milbona (500g)45 g 9 tl3 rl0,5 dl31 kcal5,5 g1,8 g0,1 g0 g
Margariini 80% keskiarvo45 g    320 kcal0,1 g0,1 g36 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.3 g    4,7 kcal0 g1 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Hermesetasjauhe, annos 1g30 g    87 kcal0,4 g17 g0 g12 g
Hermesetas-jauhe6 g    17 kcal0,1 g3,4 g0 g2,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1171 g    2454 kcal110 g202 g133 g24 g
Ravintosisältö / annos146 g    306 kcal14 g25 g17 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    209 kcal9 g17 g11 g2 g
Murenna keksit.

Mausta Hermesetajauhella (3 rkl) ja inkiväärillä.

Lisää rahka, sulata rasva ja lisää murujen joukkoon.

Nypi tasaiseksi taikinaksi.

Painele seos irtoreunaiseen vuokaan, jonka pohjalle on laitettu leivinpaperi.

Seos ei saa nousta reunoille.

Sekoita tuorejuustoon makeutusaine(2,5 dl), vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste.

Sekoita joukkoon munat yksitellen.

Kaada juustotäyte vuokaan, keksipohjan päälle ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Pyöräytä veitsellä vuoan ympäri, reunan ja kakun välistä.

Irrota vuoan reunat varovaisesti ja laita kakku viileään jäähtymään.

Koristele jäähtynyt kakku marjoilla tai hedelmillä ja tarjoa.

Marjoja tai hedelmiä ei ole tässä laskettu mukaan.