Seirullat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl1000 g    770 kcal170 g0 g10 g0 g
Pekoni (Dulano)60 g    154 kcal11 g1,9 g11 g0 g
Siitakesieni 125 g10 kpl   33 kcal2,3 g3,1 g0,4 g4,1 g
Lehtiselleri 30 g0,1 kpl  0,6 dl3,8 kcal0,3 g0,3 g0,1 g0,3 g
Sipuli (kuorittu)20 g0,4 kpl  0,2 dl5,4 kcal0,3 g1 g0 g0,3 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Persilja 2 g  1 rl 0,5 kcal0 g0 g0 g0,2 g
Voi suolaton 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Valkoviini kuiva 125 g 25 tl8,3 rl1,3 dl86 kcal0,4 g0,8 g0 g0 g
Parmesaaniraaste, Parmissimo (Bertozzii)20 g    66 kcal6,6 g0 g5,7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1436 g    1485 kcal192 g8 g68 g5 g
Ravintosisältö / annos359 g    371 kcal48 g2 g17 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal13 g0,6 g4,8 g0,3 g
Lämmitä uuni 180-asteiseksi.

Kuivaa seifileet ja ripottele pinnalle suolaa ja anna vetäytyä kymmenisen minuuttia.

Paista kuutioidut pekonisiivut, sienisiivut, sellerikuutiot ja sipulisilppu paistinpannulla, kunnes vihannekset ovat pehmeitä ja pekoni rapeaa.

Lisää valkosipuli ja paista vielä kaksi minuuttia.

Lisää persilja ja sekoita hyvin.

Levitä seos kalafileiden päälle, rullaa ja kiinnitä rullat hammastikuilla.

Laita kolmannes voisulasta lasisen uunivuoan pohjalle ja lisää kalarullat.

Kaada loppuvoisula päälle ja lisää viini.

Ripottele kalan päälle parmesaanijuusto ja paprika ja paista uunissa puoli tuntia.

Koristeluun: Paprika