Lämmin savulohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika keltainen 240 g1,4 kpl   72 kcal2,3 g12 g0,5 g4,8 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250 g2 kpl   51 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Pinaatti 90 g45 kpl  1,8 dl12 kcal1,5 g0,4 g0,3 g1,2 g
Cashew pähkinä, pirkka60 g 20 tl6,7 rl1 dl345 kcal12 g11 g28 g2,1 g
Salaatti, jäävuori tuore80 g    8 kcal0,9 g0,6 g0,2 g0,8 g
Savulohi, pelkästään240 g    475 kcal42 g0 g37 g0 g
Kananmuna kuoreton 250 g4,6 kpl   357 kcal31 g0,8 g26 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton5 g    1,1 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Kurkku, tuore80 g0,2 kpl  1,8 dl8 kcal0,5 g1,4 g0,1 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1305 g    1417 kcal92 g36 g102 g13 g
Ravintosisältö / annos653 g    709 kcal46 g18 g51 g6,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal7 g2,8 g7,8 g1 g
Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.