Jauheliha-kasvispata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%400 g    516 kcal83 g0 g20 g0 g
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Peruna, keskikokoinen 60g170 g2,4 kpl   102 kcal2,6 g22 g0,2 g1,5 g
Paprika keltainen 240 g1,4 kpl   72 kcal2,3 g12 g0,5 g4,8 g
Kesäkurpitsa, tuore250 g0,7 kpl   43 kcal1,5 g6,3 g1 g1,7 g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)285 g    86 kcal2,9 g17 g0,6 g2,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1420 g    839 kcal94 g61 g23 g12 g
Ravintosisältö / annos355 g    210 kcal23 g15 g5,6 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal6,6 g4,3 g1,6 g0,9 g
Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.