Karppipannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80 g    480 kcal17 g5,3 g43 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1 g    3,8 kcal0 g0,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
524 g    1623 kcal49 g13 g152 g0 g
Ravintosisältö / annos524 g    1623 kcal49 g13 g152 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    310 kcal9 g2,5 g29 g0 g
Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)