Broileririsotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Risottoriisi (Pirkka)140 g    462 kcal9 g112 g0,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)260 g4,7 kpl  2,9 dl70 kcal3,4 g13 g0,5 g4,4 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka40 g    33 kcal1,4 g7,6 g0,4 g0,4 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl30 g    264 kcal0 g0 g30 g0 g
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g520 g    572 kcal120 g0 g9 g0 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g500 g    205 kcal7 g41 g1,5 g0 g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl30 g    23 kcal1,2 g2,4 g0,9 g0 g
Paprika punainen 185 g1,1 kpl   54 kcal1,7 g8,3 g0,7 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2205 g    1683 kcal144 g183 g44 g8,3 g
Ravintosisältö / annos276 g    211 kcal18 g23 g5,5 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    76 kcal6,5 g8,3 g2 g0,4 g
Kuullota sipulit lisää riisit ja kuullota niin että riiseistä tulee kuultavia.

Mausta currylla ja tomaattipyreellä, lisää vesi ja hauduta kannen alla n.10 min.
Ruskista suikaloidut kananpalat currylla maustetussa öljyssä.

Lisää riisin joukkoon paprikat ja pakaste vihannekset, hauduta vielä 10 min. Lisää lopuksi paistetut kananpalat ja sekoita.