Kirkas kalakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu 240 g    69 kcal2,4 g11 g0,7 g4,3 g
Vesi, vesijohtovesi 2500 g 500 tl167 rl25 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g630 g9 kpl   378 kcal10 g82 g0,6 g5,7 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g140 g2,2 kpl   39 kcal0,8 g8,3 g0,3 g3,5 g
Seiti pakaste 400 g    310 kcal70 g0 g2,8 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52 g    135 kcal5,2 g5,2 g10 g0,8 g
Inkivääri, tuore, silputtu40 g    32 kcal0,7 g7,1 g0,3 g0,8 g
Lohifilee750 g    1463 kcal140 g0 g101 g0 g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50 g    15 kcal1,1 g2,1 g0,3 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
5002 g    2496 kcal233 g125 g117 g20 g
Ravintosisältö / annos417 g    208 kcal19 g10 g10 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    50 kcal4,7 g2,5 g2,3 g0,4 g
Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.