Kylmäsavulohikastike pastalle

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g150 g    290 kcal29 g0,2 g20 g0 g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g330 g    182 kcal10 g21 g6,6 g0 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10 g    17 kcal0,8 g3,2 g0,1 g0 g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
906 g    678 kcal43 g29 g43 g4,2 g
Ravintosisältö / annos151 g    113 kcal7,2 g4,9 g7,1 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal4,8 g3,2 g4,7 g0,5 g
Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.