Tonnikalakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli200 g1 kpl   38 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g660 g    396 kcal21 g50 g13 g0 g
Ketsuppi, Heinz150 g 30 tl8,3 rl1,3 dl155 kcal1,4 g36 g0,2 g1,8 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)420 g  42 rl7,6 dl462 kcal105 g0 g4,2 g0 g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1646 g    1195 kcal131 g91 g34 g6 g
Ravintosisältö / annos274 g    199 kcal22 g15 g5,7 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    73 kcal7,9 g5,5 g2,1 g0,4 g
Kuullota purjosuikaleet kattilassa rypsiöljyssä.

Lisää tonnikala (josta suurin neste poistettu) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää kerma ja ketsuppi ja sekoita.

Lisää vettä tarvittaessa notkistamaan kastiketta.

Kuumenne miedolla lämmöllä.

Mausta makusi mukaan suolalla ja sitruunapippurilla.

Tarjoa tumman spagetin kanssa.