Kalkkunakiusaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 450 g 90 tl30 rl4,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)100 g    470 kcal12 g7,2 g44 g0 g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Perunasuikale (Apetit)1500 g    1065 kcal24 g236 g1,5 g0 g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g600 g    654 kcal144 g6 g6 g0 g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g100 g    55 kcal3,1 g6,4 g2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
3222 g    2660 kcal196 g275 g84 g3,4 g
Ravintosisältö / annos322 g    266 kcal20 g28 g8,4 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal6,1 g8,5 g2,6 g0,1 g
Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.