Perjantaipizza

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g16 g    144 kcal0 g0 g16 g0 g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g800 g    1024 kcal119 g0 g72 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Valkosipuli 20 g5 kpl   22 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Ketsuppi, Heinz70 g 14 tl3,9 rl0,6 dl72 kcal0,6 g17 g0,1 g0,8 g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g300 g    33 kcal2,4 g4,8 g0,3 g0 g
Ruispizzamix (Sunnuntai), annos 300g300 g    1140 kcal36 g198 g21 g18 g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g300 g    327 kcal72 g3 g3 g0 g
Juustoraaste Arla Magre 17%200 g    560 kcal58 g5 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
2506 g    3403 kcal294 g245 g147 g24 g
Ravintosisältö / annos278 g    377 kcal33 g27 g16 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal12 g10 g5,9 g1 g
Tee pizzapohja ohjeen mukaan kohoamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli kuutiot ja lisää jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta jauheliha oman maun mukaan (grillimauste, chili, paprikaujauhe jne..).

Painele taikina ohueksi, tasaiseksi levyksi uunipellille ja levitä sen päälle ketsuppia.

Lisää ruskistettu jauheliha, kalkkunasuikaleet, suolakurkku sekä ananaspalat.

Pinnalle juustoraaste ja eikun uuniin.