Janssoninkiusaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)1300 g    923 kcal21 g204 g1,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Janssonfile (Abba), annos 100g200 g    280 kcal20 g28 g9 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g660 g    363 kcal21 g42 g13 g0 g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)5 g    36 kcal0 g0 g4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2515 g    2323 kcal67 g288 g98 g2,6 g
Ravintosisältö / annos252 g    233 kcal6,7 g29 g10 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal2,7 g11 g3,9 g0,1 g
Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.