Currykastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g600 g    330 kcal19 g38 g12 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20 g    52 kcal2,6 g2,4 g3,6 g0,1 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1078 g    508 kcal24 g50 g24 g3,5 g
Ravintosisältö / annos180 g    85 kcal4 g8,4 g4 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    47 kcal2,2 g4,7 g2,2 g0,3 g
Kuullota sipuli kattilassa.

Laita joukkoon puolitetut broilerpullat ja "paista" hetki.

Lisää kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna nesteen lämmetä ja laita currya oman maun mukaan.

Tarjoa esim.

tumman riisin tai perunoiden kanssa.

(huom! Broilerpyörylöitä ei ole lisätty reseptiin, vaan punnitse paljonko otit pullia ja merkkaa sen mukaan, mutta 100g:ssa Saarioisten broilerpullia on 200kcal)!!