Broitsupihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g800 g    1024 kcal119 g0 g72 g0 g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g56 g    151 kcal4,2 g27 g2,8 g5,6 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Korppujauho 50 g  7,1 rl1 dl183 kcal5,2 g38 g0,5 g2,7 g
Kananmuna kuorineen punnittu180 g3 kpl   227 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1666 g    2010 kcal156 g80 g129 g10 g
Ravintosisältö / annos278 g    335 kcal26 g13 g21 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    121 kcal9 g4,8 g7,7 g0,6 g
Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.