Kekin possupata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)400 g    640 kcal76 g0 g36 g0 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Curry Paste red, Aroy-D15 g    16 kcal0,6 g2,1 g0,5 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5 g1,3 kpl   5,2 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Herkkusieni säilyke 80 g13 kpl  1,3 dl14 kcal1,7 g0,2 g0,2 g1,9 g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow100 g    50 kcal0,4 g12 g0,1 g0 g
Flora culinesse5 g    37 kcal0 g0 g4,1 g0 g
Fraiche 5% Valio100 g    90 kcal4 g7,6 g5 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 15 g  1,5 rl0,2 dl52 kcal1,5 g11 g0,2 g0,5 g
Kookosmaito 80 g 16 tl5,3 rl0,8 dl167 kcal1,6 g2,2 g17 g0,4 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1100 g    1100 kcal88 g40 g63 g4,6 g
Ravintosisältö / annos275 g    275 kcal22 g10 g16 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal8 g3,7 g5,8 g0,4 g
Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.