Parsakaali-juustokeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 800 g2,3 kpl   281 kcal37 g16 g2,4 g20 g
Sipuli 120 g2,2 kpl  1,3 dl36 kcal1,5 g5,8 g0,2 g2 g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio11 g    27 kcal1,9 g0,3 g2,1 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80 g    224 kcal15 g0 g18 g0 g
Voi 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl145 kcal0,2 g0,1 g16 g0 g
Vesi800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2081 g    1013 kcal64 g31 g64 g22 g
Ravintosisältö / annos347 g    169 kcal11 g5,1 g11 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    49 kcal3,1 g1,5 g3,1 g1,1 g
Kuullota sipulisilppua voissa kattilan pohjalla.

Lisää paloiteltu parsakaali, vesi, juusto, ruokakerma ja liemikuutio.

Mausta Välimeren yrttisekoituksella ja rouhi sekaan viisipippuria.

Anna kiehua noin 10 minuuttia.

Ota kattila liedeltä ja surauta sileäksi sauvavatkaimella.