Kebab itse tehty

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1600 g    1792 kcal352 g0 g48 g0 g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 100 g 20 tl6,7 rl 70 kcal1,3 g11 g1,3 g3,9 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Mustapippuri 50 g 25 tl7,1 rl 140 kcal5,5 g19 g1,7 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2150 g    2888 kcal429 g31 g119 g17 g
Ravintosisältö / annos179 g    240 kcal36 g2,5 g10 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    134 kcal20 g1,4 g5,5 g0,8 g
Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.