Karpit mantelileivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 120 g2,2 kpl   171 kcal15 g0,4 g12 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki100 g 20 tl6,7 rl1 dl56 kcal8,5 g5 g0,2 g0 g
Fiber husk (1rkl=10g)10 g    1 kcal0,2 g0 g0,1 g8,5 g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g20 g    115 kcal3,5 g1,4 g10 g2,4 g
Kauralese 50 g  5,6 rl0,8 dl180 kcal9 g23 g3,9 g8,8 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g50 g    300 kcal11 g3,3 g27 g0 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%120 g    276 kcal35 g3 g14 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
480 g    1116 kcal82 g40 g68 g20 g
Ravintosisältö / annos80 g    186 kcal14 g6,6 g11 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    233 kcal17 g8,3 g14 g4,1 g
Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.