Kalkkunalasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g800 g    1112 kcal152 g0 g56 g0 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g750 g    308 kcal11 g61 g2,3 g0 g
Juokseva hunaja 250g15 g    48 kcal0,2 g12 g0 g0 g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%630 g    1796 kcal195 g0 g107 g0 g
Dolmio Light Classico Bolognese1000 g    370 kcal12 g78 g1 g7 g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g200 g    686 kcal24 g134 g1,6 g15 g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)10 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
3615 g    4710 kcal397 g293 g206 g26 g
Ravintosisältö / annos301 g    392 kcal33 g24 g17 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal11 g8,1 g5,7 g0,7 g
Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.