Mojo Verde

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Chili paprika punainen50 g    20 kcal1 g4,5 g0 g0 g
Valkosipuli 35 g8,8 kpl   38 kcal2,8 g5,7 g0,2 g0,7 g
Korianteri, tuore, annos 20g110 g    22 kcal2,2 g4,4 g0,6 g3,3 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50 g    10 kcal0 g3,3 g0 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 160 g 32 tl11 rl1,8 dl1415 kcal0 g0 g160 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton6 g    1,3 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
421 g    1506 kcal6 g18 g161 g4 g
Ravintosisältö / annos421 g    1506 kcal6 g18 g161 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    358 kcal1,4 g4,3 g38 g1 g
Vihreää mojoa käytetään yhdessä punaisen mojon(Mojo rojo) ja valkosipulimajoneesin kanssa, esim.

kalan, ryppyperunoiden ja vaalean leivän kanssa
Huom! Reseptiin on merkitty punainen chili-paprika, koska tuotehakemistossa ei ole tuoretta jalapenoa.

Halkaise 6kpl = n.50g tuoreita vihreitä jalapenoja.

Poista siemenet.

Kuori 7 valkosipulinkynttä.

Leikkaa 3 ruukullista tuoretta korianteria silpuksi.

Survo jalapenot, valkosipuli ja korianteri soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon 3tl juustokuminaa, 2tl suolaa, 1rkl sitruunamehua, 0,5dl valkoviinietikkaa ja sekoita.

Sekoita haarukalla tai lusikalla sekaan 160g = 1.75dl ekstra neitsyt oliiviöljyä.

ÄLÄ SEKOITA ÖLJYÄ SAUVASEKOITTIMELLA!
Kaada kastike kannelliseen lasipurkkiin.