Mojo rojo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Chili paprika punainen60 g    24 kcal1,2 g5,4 g0 g0 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)50 g    10 kcal0 g3,3 g0 g0 g
Tomaatti 125 g1 kpl   29 kcal0,7 g4,3 g0,4 g1,7 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy 160 g 32 tl11 rl1,8 dl1415 kcal0 g0 g160 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton6 g    1,3 kcal0 g0,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
451 g    1522 kcal5,1 g20 g161 g2,5 g
Ravintosisältö / annos451 g    1522 kcal5,1 g20 g161 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    337 kcal1,1 g4,3 g36 g0,6 g
Punaista mojoa käytetään yhdessä vihreän mojon(Mojo verde) ja valkosipulimajoneesin kanssa, esim.

kalan, ryppyperunoiden ja vaalean leivän kanssa.

Halkaise 5kpl punaista chili-paprikaa.

Poista siemenet.

Kuori 8 valkosipulinkynttä.

Halkaise tomaatti 4:ään osaan ja poista siemenet.

Laita kulhoon chilit, valkosipulit, tomaatti, 2tl juustokuminaa, 1tl suolaa, 1rkl sitruunamehua, 0,5dl valkoviinietikkaa ja sekoita sauvasekoittimella soseeksi.

Sekoita joukkoon haarukalla tai lusikalla 1.75dl ekstra neitsyt oliiviöljyä.

ÄLÄ KÄYTÄ SAUVASEKOITINTA!
Kaada kannelliseen lasipurkkin.