Nan leivän lisuke

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Chili paprika punainen45 g    18 kcal0,9 g4,1 g0 g0 g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)56 g    151 kcal4,2 g27 g2,8 g5,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
201 g    199 kcal6 g37 g3 g7,6 g
Ravintosisältö / annos101 g    100 kcal3 g18 g1,5 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal3 g18 g1,5 g3,8 g
Tarvitaan sipulikeittojauhetta, 1 keltainen paprika, kaksi chilipalkoa.

Tulee lisuke ja sen kastike.

1. lisää keittojauheeseen noin 2 dl kuumaa vettä, anna turvota noin 2 tunnin ajan
2, pilko paprika ja chilipalot.

Muista poistaa tarkoin chilin siemenet
3- lisää pilkotut paprika ja chili seokseen, sekoita
4. anna seistä 30 min.
5. keitä seosta miedolla lämmöllä 15 min, lisää tarvittaessa vettä, niin että seos on sekoitettavissa
6. siivilöi neste omaan kulhoon; siitä tulee miedompi kastike.

Kastiketta pitäisi tulla 1/3 täytteen määrästä
7. täyte toiseen kulhoon, jonka pitää olla kastiketta selkeästi tulisempaa
8. paista nan-leivät, täytettä leivän päälle ja maun mukaan kastiketta.