Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g400 g    280 kcal64 g0 g1,2 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5 g    8,5 kcal0,4 g1,6 g0 g0 g
Purjosipuli 125 g0,6 kpl   29 kcal2,3 g3 g0,3 g2,6 g
Paprika punainen 15 g0,1 kpl   4,4 kcal0,1 g0,7 g0,1 g0,3 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70 g0,6 kpl   14 kcal0,4 g2,7 g0,2 g1 g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g10 g    26 kcal1 g1 g2 g0,2 g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g370 g    130 kcal3,7 g25 g1,9 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15 g    133 kcal0 g0 g15 g0 g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g5 g    11 kcal0 g2,2 g0 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1020 g    634 kcal72 g36 g21 g5,8 g
Ravintosisältö / annos255 g    159 kcal18 g9 g5,2 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal7 g3,6 g2 g0,6 g
UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä