Outo peltileipä kuituinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)30 g    3 kcal0,5 g0 g0,2 g26 g
Ruisjauho Pirkka240 g    732 kcal23 g146 g4,8 g36 g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)130 g    416 kcal18 g75 g4,2 g16 g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g40 g    56 kcal5,6 g5,6 g1,4 g19 g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g6 g    24 kcal0 g6 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 350 g 70 tl23 rl3,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
24 annosta
807 g    1271 kcal52 g238 g11 g97 g
Ravintosisältö / annos34 g    54 kcal2,2 g10 g0,5 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal6,5 g29 g1,4 g12 g
Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.