Rahkapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni, pasta 250 g  31 rl4,6 dl818 kcal26 g166 g2,8 g8,4 g
Maitorahka (Pirkka)250 g 50 tl17 rl2,5 dl165 kcal30 g10 g0,8 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200 g 40 tl13 rl2 dl66 kcal6,6 g10 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Basilika, tuore 2 g  1 rl0,2 dl0,5 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g100 g    310 kcal26 g2 g22 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
862 g    1483 kcal95 g188 g36 g8,4 g
Ravintosisältö / annos172 g    296 kcal19 g38 g7,2 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal11 g22 g4,2 g1 g
Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.