Marinoidut sipulit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g20 g    78 kcal0 g19 g0 g0 g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g50 g    48 kcal0,6 g9 g0 g0 g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g40 g    360 kcal0 g0 g40 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
410 g    567 kcal4,5 g43 g41 g5,1 g
Ravintosisältö / annos41 g    57 kcal0,5 g4,3 g4,1 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    138 kcal1,1 g10 g10 g1,2 g
Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.