Kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Tomaatti 100 g0,8 kpl   23 kcal0,6 g3,5 g0,3 g1,4 g
Creme Bonjour cuisine, pippurisekoitus50 g    70 kcal1,5 g1 g6,5 g0 g
Kesäkurpitsa450 g1,3 kpl   77 kcal1,8 g11 g2,7 g3,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
605 g    214 kcal3,9 g16 g15 g4,5 g
Ravintosisältö / annos151 g    53 kcal1 g3,9 g3,6 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    35 kcal0,6 g2,6 g2,4 g0,7 g
450 g kesäkurpitsaa
1 tl rypsiöljyä
n. 100 g tomaattia
150 g juustoraastetta

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Siivuta kesäkurpitsat ja lado ne vuokaan.

Levitä päälle siivutetut tomaatit, ja ripottele päälle juustoraaste.

Halutessa voi maustaa ripauksella suolaa, pizzamausteella tai n. 50 g Créme Bonjour cuisine-pippurisekoituksella.

(616,5 kcal P 38,4 H 15,8 R 44,0
n. 82 kcal/100 g ?)