Papu-linssikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g230 g    219 kcal16 g35 g2,3 g18 g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g230 g    230 kcal18 g35 g1,8 g18 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2 g    9 kcal0 g0 g1 g0 g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25 g    21 kcal0,4 g1,1 g1,8 g0 g
Ruokakerma ingman 5%200 g    170 kcal7 g12 g10 g0 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1310 g    696 kcal45 g90 g17 g39 g
Ravintosisältö / annos655 g    348 kcal22 g45 g8,6 g19 g
Ravintosisältö / 100g100 g    53 kcal3,4 g6,8 g1,3 g3 g
1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.