Lihamureke puolukkainen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Korppujauho 40 g  5,7 rl0,8 dl147 kcal4,2 g30 g0,4 g2,1 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)100 g    85 kcal1 g3,5 g7 g0 g
Voileipäkinkku,snellman24 g    25 kcal4,3 g0,2 g0,7 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Puolukka 120 g  10 rl2 dl47 kcal0,5 g8,2 g0,6 g3,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
804 g    1148 kcal94 g45 g64 g6,1 g
Ravintosisältö / annos134 g    191 kcal16 g7,5 g11 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    143 kcal12 g5,6 g8 g0,8 g
Sekoita korppujauhot ja kerma, anna turvota noin 10min.

Sekoita silputtu sipuli ja öljy ja laita mikroon 1min.

Lisää korppujauho/kerma-seokseen sipulit ja muut aineet paitsi puolukat.

Sekoita seos tasaiseksi.

Lisää lopuksi puolukat, sekoita mutta vältä rikkomasta marjoja.

Kaada taikina uunipellille ja muotoile pötköksi.

Laita uuniin noin puoleksi tunniksi, 200 astetta.