Uunikala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee1000 g    1950 kcal187 g0 g135 g0 g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%200 g    260 kcal6 g4 g26 g0,2 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Katkarapu pienet (pirkka)150 g    99 kcal23 g0 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1650 g    2390 kcal219 g18 g163 g5,3 g
Ravintosisältö / annos330 g    478 kcal44 g3,7 g33 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    145 kcal13 g1,1 g10 g0,3 g
Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.