Feta-pinaattipiiras

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g0 g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki200 g    170 kcal2,8 g8,8 g14 g0,6 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g200 g    540 kcal36 g4 g42 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Suola, annos 3g12 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g400 g    960 kcal28 g153 g25 g12 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1194 g    2100 kcal97 g168 g115 g13 g
Ravintosisältö / annos199 g    350 kcal16 g28 g19 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    176 kcal8,1 g14 g10 g1,1 g
Sualata piirakkataikina ja pakastepinaatti.

Voitele halkaisijaltaan 21-23cm vuoka, painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.

Pistele haarukalla.

Paista pohjaa uunissa n. 10-15min.

hauduta pinaattia öljyssä paistinpannulla muutama minuutti.

Lisää kasvisrasvasekoite, mustapippuri ja suola.

Kuumenna seos, lisää salaattijuusto ja ota pannu liedeltä.

Vatkaa munat ja sekoita ne pinaattiseokseen.

Täytä pohja seoksella.

Paista uunin alimmalla tasolla 180 asteessa n. 20min.