Kevyt pasha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3500 g 100 tl33 rl5 dl325 kcal55 g21 g1,5 g0 g
Sokeri 150 g50 kpl38 tl13 rl1,8 dl609 kcal0 g150 g0 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200 g 40 tl13 rl2 dl660 kcal4 g6 g70 g0 g
Keltuainen, 20g, annos 20g40 g    26 kcal1,4 g0,1 g10 g0 g
Rusina 50 g 17 tl5,6 rl0,8 dl146 kcal1,4 g30 g0,3 g4,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
940 g    1766 kcal62 g207 g82 g4,9 g
Ravintosisältö / annos94 g    177 kcal6,2 g21 g8,2 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    188 kcal6,6 g22 g8,7 g0,5 g
Sekoita rahka ja sokeri.

Vaahdota kerma ja lisää edelliseen. 2 kpl munankeltuaisia ja ½-1rkl vaniljasokeria (tämän unohdin, siksi ei reseptissä).

Lisää edelliseen.

Ripaus suolaa, sitruunan kuorta/
mehua/ mantelirouhetta/ hasselpähkinää/ rusinoita ym.
(Laitoin n. yhden sitruunan kuoren ja ½ sitruunan mehun ja mantelilastuja sopivasti pussin lopun.)

Valuta sideharsolla vuoratussa muotissa n. 4-6 h.