Pizzapohja (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g250 g    315 kcal13 g7 g26 g0 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g150 g    540 kcal42 g3 g41 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl24 g  4 rl0,6 dl82 kcal3,4 g13 g1,6 g2,6 g
Ruisjauho Pirkka45 g    137 kcal4,4 g28 g0,9 g6,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
584 g    1240 kcal76 g53 g81 g9 g
Ravintosisältö / annos584 g    1240 kcal76 g53 g81 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    212 kcal13 g9 g14 g1,6 g
Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.