Lohikeitto nro 2

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Purjosipuli 104 g0,5 kpl   24 kcal1,9 g2,5 g0,2 g2,2 g
Porkkana 420 g6,5 kpl   137 kcal2,6 g23 g0,8 g11 g
Peruna, keskikokoinen 60g800 g11 kpl   480 kcal12 g104 g0,8 g7,2 g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g30 g    78 kcal3,3 g7,2 g3,6 g0 g
Vesi2644 g 529 tl176 rl26 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113 g    316 kcal22 g0 g25 g0 g
Kirjolohifilee 443 g0,9 kpl   732 kcal74 g0 g49 g0 g
Juuriselleri 123 g0,2 kpl   39 kcal1,5 g5,7 g0,2 g3,8 g
Tilli, tuore 30 g  10 rl 9 kcal1,1 g0,3 g0,2 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
4707 g    1816 kcal118 g143 g79 g25 g
Ravintosisältö / annos588 g    227 kcal15 g18 g10 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    39 kcal2,5 g3 g1,7 g0,5 g
Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.