Tomaatti-jauheliha pasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli 146 g2,7 kpl  1,6 dl44 kcal1,8 g7 g0,3 g2,5 g
Kesäkurpitsa zucchini 290 g0,8 kpl   52 kcal1,6 g7,3 g1,2 g2 g
Tomaatti 140 g1,1 kpl   32 kcal0,8 g4,8 g0,4 g2 g
Lihaliemijauhe/tiiviste 4 g 1 tl0,4 rl0,1 dl12 kcal0,4 g0,6 g0,8 g0 g
Ruokosokeri5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g300 g    990 kcal48 g186 g6 g18 g
Vesi, vesijohtovesi 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1855 g    2062 kcal132 g239 g60 g34 g
Ravintosisältö / annos309 g    344 kcal22 g40 g10 g5,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal7,1 g13 g3,2 g1,8 g
Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!