Karitsa-nauta-sikakaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Atria), annos 400g700 g    1750 kcal123 g0 g140 g0 g
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g500 g    715 kcal100 g0 g35 g0 g
Kaali, valkokaali1200 g    253 kcal14 g41 g2,4 g25 g
Mustapippuri 20 g 10 tl2,9 rl 56 kcal2,2 g7,7 g0,7 g5,3 g
Persilja 50 g  25 rl 14 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2470 g    2788 kcal240 g49 g178 g35 g
Ravintosisältö / annos412 g    465 kcal40 g8,2 g30 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal10 g2 g7,2 g1,4 g
Kypsennysaika: 1-1½ tuntia.

Ruskista liha ja kaali.

Pane liha ja kaali kerroksi kerroksittain pataan.

Pane suolaa kerrosten väliin.

Lisää muut mausteet ja kaada päälle niin paljon vettä, että se juuri peittää muut ainekset.

Keitä ruoka kannen alla miedossa lämmössä.

Tarkista maku.

Sirottele päälle persiljasilppua ja tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa.