Marinoitu kuha

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu15 g    12 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Soijakastike 54 g 9 tl3 rl0,5 dl33 kcal2,8 g5,1 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Fariinisokeri15 g    61 kcal0 g15 g0 g0 g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g15 g    29 kcal0 g6,8 g0 g0 g
Lime, kuorittu, annos 50g30 g    11 kcal0,2 g0,7 g0,3 g0,8 g
Kuhafile, raaka400 g    288 kcal65 g0 g2,8 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
599 g    623 kcal69 g33 g23 g2 g
Ravintosisältö / annos300 g    312 kcal34 g16 g12 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal11 g5,5 g3,9 g0,3 g
Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.