Alaskan kalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g200 g    160 kcal34 g2 g2 g0 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Öljy15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka30 g    25 kcal1 g5,7 g0,3 g0,3 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 42 g    298 kcal0,2 g0 g34 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Maito, Kevyt400 g 80 tl27 rl4 dl184 kcal13 g19 g6 g0 g
Juustoraaste Arla Magre 17%150 g    420 kcal44 g3,8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1067 g    1370 kcal98 g57 g83 g5,6 g
Ravintosisältö / annos267 g    343 kcal25 g14 g21 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal9 g5,3 g7,8 g0,5 g
Levitä kalapalat voideltuun uunivuokaan.

Kuullota purjoviipaleet paistinpannussa.

Peitä kalat tomaattipyreellä.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Levitä päälle purjot.

Juustokastike: Kuumenna rasva kattilassa.

Sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Lisää maito.

Keitä pari minuuttia ja sekoita.

Lisää suolaa ja juustoraaste.

Kaada kastike vuokaan.

Paista 200 asteessa 30 min.