Jauheliha-papukastike+spagetti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g10 g    24 kcal0,5 g4,2 g0,5 g0 g
Spaghetti fiberup (Gallo), annos 80g300 g    939 kcal36 g189 g4,5 g0 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen360 g    500 kcal68 g0 g25 g0 g
Sipuli (kuorittu)114 g2,1 kpl  1,3 dl31 kcal1,5 g5,5 g0,2 g1,9 g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa 425 g    374 kcal22 g49 g5,1 g21 g
Dolmio Light Classico Bolognese500 g    185 kcal6 g39 g0,5 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
3724 g    2188 kcal134 g287 g51 g27 g
Ravintosisältö / annos745 g    438 kcal27 g57 g10 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal3,6 g7,7 g1,4 g0,7 g
Keitä spagetti liemikuutiolla maustetussa vedessä (n. 8-10 min.)
Kuullota sipulisilppu öljyssä, lisää jauheliha ja ruskista.

Mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Lisää pavut kastikkeineen anna lämmetä hetki ja lisää pasta-aines.

Anna hautua kannen alla n. 5 min.
Lisää keitetty valutettu spagetti kastikeen joukkoon tai tarjoa erikseen.