Vuohenjuusto-brownies (Karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Marabou Premium 86 % Cocoa200 g    1210 kcal17 g38 g109 g0 g
Voi 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1451 kcal2,4 g0,8 g163 g0 g
Kananmuna kuoreton 330 g6 kpl   471 kcal41 g1 g34 g0 g
Hermesetas-jauhe100 g    289 kcal1,2 g56 g0 g40 g
Proteiinijauhe (Qnt), annos 20g30 g    122 kcal22 g2,7 g2,7 g0 g
Vuohenjuusto,Chavroux 8% (Linge&plaisir), annos 100g150 g    204 kcal18 g6 g12 g0 g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton200 g    320 kcal16 g8 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1210 g    4066 kcal118 g113 g346 g40 g
Ravintosisältö / annos76 g    255 kcal7,4 g7,1 g22 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    336 kcal10 g9 g29 g3,3 g
Brownie-taikina:
# 200 g tummaa suklaata (kaakaota vähintään 70 %)
# 200 g suolatonta voita
# 3 kananmunaa
# 3,5 dl Hermesetasta
# 1 dl protskujauhetta

# Täyte:
# 200 g mascarponea tai tuorejuustoa
# 150 g vuohentuorejuustoa
# 1,5 dl Hermesetasta
# 2 tai 3 kananmunaa

Sulata suklaa ja voi vesihauteessa tai hyvin varovasti kattilassa liedellä.

Vatkaa suklaaseoksen jäähtyessä hieman kananmunat ja makeutusjauhe kuohkeaksi vaahdoksi, johon lisätään jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti ja lisää lopuksi siivilän läpi protskujauhot.

Sekoita tasaiseksi varovaisesti.

Levitä reilu puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun paistosvuokaan (koko n. 20 x 30 cm tai pyöreän läpimitta n. 20 cm)

Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja levitä hieman epätasaisesti suklaataikinan päälle.

Lopuksi lastalla tai lusikalla "marmoroi" tuorejuustotäytettä taikinan joukkoon, että taikina ja täyte hieman sekoittuvat keskenään.

Lisää päälle loput suklaataikinasta, epätasaisuus ei haittaa.

Paista 175 asteisessa uunissa 35-40 min. Varo paistamasta liikaa! Jäähdytä esim.

yön yli ja tarjoa marjakastikkeen tai hedelmien kanssa (mm. tuore viikuna sopii hyvin).