Kikherne-kanacurry

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pinaatti 200 g100 kpl  4 dl27 kcal3,2 g0,8 g0,6 g2,6 g
Valkosipuli, tuore, silputtu10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14 g    122 kcal0 g0 g14 g0 g
Kikherne säilötty Bonduelle400 g    520 kcal26 g80 g12 g20 g
Broileri, rintafilee, nahaton 300 g    321 kcal69 g0 g4,5 g0 g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g200 g    762 kcal18 g143 g2,6 g13 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1124 g    1762 kcal117 g225 g33 g35 g
Ravintosisältö / annos281 g    441 kcal29 g56 g8,3 g8,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal10 g20 g3 g3,2 g
Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.