Lohitorttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200 g 40 tl13 rl2 dl128 kcal6,4 g10 g7 g0 g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)300 g    540 kcal57 g0,3 g33 g0 g
Hapukoor 20% (Alma)210 g    428 kcal5,9 g6,7 g42 g0 g
Purjosipuli 30 g0,2 kpl   6,9 kcal0,5 g0,7 g0,1 g0,6 g
Tilli, tuore 30 g  10 rl 9 kcal1,1 g0,3 g0,2 g0,6 g
Voi 70 g 14 tl5 rl0,7 dl508 kcal0,8 g0,3 g57 g0 g
Hapankorppu 154 g26 kpl   521 kcal15 g95 g3,2 g24 g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl11 kcal0,2 g0,8 g0 g0,1 g
Liivate 18 g 6 tl2 rl 63 kcal15 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1062 g    2215 kcal103 g113 g142 g25 g
Ravintosisältö / annos1062 g    2215 kcal103 g113 g142 g25 g
Ravintosisältö / 100g100 g    209 kcal10 g11 g13 g2,4 g
Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.