Kaneliässät, 1 kpl 60 kcal

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Margariini, 60%, Rainbow200 g    1100 kcal1,8 g1,8 g120 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4 g    15 kcal0,1 g3,2 g0,1 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Sokeri 62 g21 kpl16 tl5,2 rl0,7 dl252 kcal0 g62 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6 g    22 kcal0,2 g4,8 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
50 annosta
766 g    3074 kcal36 g430 g129 g9 g
Ravintosisältö / annos15 g    60 kcal0,7 g8,4 g2,5 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    401 kcal4,7 g56 g17 g1,2 g
200g 60% leivontamargariinia
2 dl sokeria
1 muna
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl kanelia
1 tl leivinjauhetta
4 dl vehnäjauhoja

Koristeeksi:

3/4 dl sokeria
2 tl kanelia

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää muna samalla hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos taikinaan.

Kääri taikina kelmuun ja anna levätä jääkaapissa muutama tunti.

Jaa taikina sitten osiin, pyöritä niistä pikkusormen paksuisia tankoja ja leikkaa ne n. 7 cm pätkiksi.

Pyöritä pätkät lautasella sokeri-kaneliseoksessa.

Muotoile tangoista leivinpaperin päälle s-muotoisia pikkuleipiä.

Paista 200 asteessa n. 10 min.