Suvin tonnikalafetapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 135 g  14 rl2,5 dl141 kcal30 g0 g2 g0 g
Arla Apetina 8% feta200 g    300 kcal32 g8 g16 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g30 g    23 kcal0,4 g5,4 g0,1 g0,4 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5 g    45 kcal0 g0 g5 g0 g
Ruokakerma Valio 5%200 g    120 kcal2,4 g5,6 g10 g0 g
Torino tumma proteiinipasta plus100 g    340 kcal23 g53 g3,7 g6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
770 g    996 kcal89 g77 g37 g8,1 g
Ravintosisältö / annos257 g    332 kcal30 g26 g12 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal12 g10 g4,8 g1,1 g
Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.